Menu
Your Cart

LG Standard NEW Wi-Fi S09ET.NSJ/UA3

LG Standard NEW Wi-Fi S09ET.NSJ/UA3
LG Standard NEW Wi-Fi S09ET.NSJ/UA3
LG Standard NEW Wi-Fi S09ET.NSJ/UA3
LG Standard NEW Wi-Fi S09ET.NSJ/UA3
LG Standard NEW Wi-Fi S09ET.NSJ/UA3
-9 %
LG Standard NEW Wi-Fi S09ET.NSJ/UA3
LG Standard NEW Wi-Fi S09ET.NSJ/UA3
LG Standard NEW Wi-Fi S09ET.NSJ/UA3
LG Standard NEW Wi-Fi S09ET.NSJ/UA3
LG Standard NEW Wi-Fi S09ET.NSJ/UA3
LG Standard NEW Wi-Fi S09ET.NSJ/UA3
  • Наличност: В наличност
  • Модел: S09ET.NSJ/UA3
Продадени продукти 0
Прегледи на продукта 211
1,049.00лв.
1,149.00лв.
Без данък: 1,049.00лв.
Купи сега
на 12 вноски по 103.15 лв.

Тънкият и модерен дизайн на климатика на LG улеснява монтажа и удобното почистване с плъзгащия се EZ филтър. Освен това големият скрит дисплей е перфектен за удобна проверка на показанията за енергията. Климатиците LG работят с ниски нива на шум благодарение на уникалния кос вентилатор и Dual Inverter Compressor™ на LG, които елиминират ненужния шум и позволяват плавна работа. С бутона за функцията за активно управление на разхода на електроенергия на LG можете да регулирате потреблението на електроенергия измежду три опции (80%, 60%, 40%). Само с докосването на един бутон можете да управлявате охлаждането и да намалявате разхода на електроенергия. Бързо настройване, функция „Комфортен въздух “- с тази опция жалузите на климатика се настройват удобно в предварително зададено положение, така че въздушната струя да не е насочена към хората в помещението.

Инверторният компресор непрекъснато регулира скоростта на компресора, за да поддържа желаните нива на температурата. Освен това Dual Inverter Compressor™ с енергоспестяващия си работен честотен диапазон спестява повече енергия от стандартния компресор. Благодарение на Dual Inverter Compressor™ въздухът се издухва по-далеч и по-бързо. Компресорите на стандартните климатици се включват и изключват, за да регулират температурата, консумирайки много енергия. Dual Inverter Compressor™ непрекъснато регулира скоростта на компресора, за да поддържа желаните нива на температурата. Тази минимална флуктуация спестява енергия и осигурява по-голям комфорт на охлаждане. DUAL Inverter Compressor™ е с 10-годишна гаранция. DUAL Inverter Compressor™ на LG разрешава проблемите с несъответствията, неефективността и шума, в резултат на което получавате климатик, който охлажда по-бързо, експлоатира се по-дълго и да работи по-тихо. С 10-годишната гаранция на компресора потребителите могат да се възползват от предимствата на климатика на LG по-продължително време.

Наслаждавайте се на хладен въздух, който осигурява екологичен комфорт. Фреонът R32 не само има по-висок индекс на изстудяване от останалите фреонови технологии, но и е по-екологичен и безопасен. „Smart Diagnosis“ (Интелигентна диагностика) позволява на потребителите лесно да получават информация за настройката, монтажа, отстраняване на проблеми и друга информация директно от смартфона си. Климатиците на LG са проектирани така, че да се монтират по-лесно и по-ефективно независимо от околните предмети и броя на лицата, които участват в процеса на монтаж. Чрез намаляване на необходимостта от човешка сила и време за монтаж сега е възможно да се монтират повече климатици в повече домове за по-кратко време.

Филтриращата система на LG е разработена така, че да улавя праховите частици с размер над 10 μm и да отстранява алергените във въздуха, като домашните акари, за да осигури по-чиста и по-здравословна среда.

Технически характеристики:
Типстенен
Отдавана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс):890/ 3300/ 4100 W
Отдавана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс):890/ 2500/ 3700 W
Консумирана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс):800 W
Консумирана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс):656 W
EER (хладилен коефициент на охлаждане):3,81
SEER (сезонен коефициент на охлаждане):7,00
COP (коефициент на трансф. отопление):4,13
SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):4,00
Енергиен клас на охлаждане / отопление:A++ / A+
Работна температура на отопление:-10 ~ 24
Работна температура на охлаждане:-10 ~ 48
Подходящ за помещения до:15 кв. м
Гаранция:5 години пълна гаранция и 10 години гаранция на компресора
Хладилен агент:R-32
Вътрешно тяло
Размери:308 × 837 × 189 В x Ш x Д (мм)
Тегло:8,7 кг
Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно):45 / 41 / 35 / 27 / 19
Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно):45 / 41 / 35 / 27
Външно тяло
Компресор:Twin Rotary
Размери:483 × 717 × 230 В x Ш x Д (мм)
Тегло:25,1 кг
Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно):48 dB
Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно):50 dB

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Notification...