Menu
Your Cart

Стажантска програма

Белани 84 ЕООД е компания, която винаги е била в подкрепа на бъдещите млади специалисти и намаляването на безработицата сред тях.

От дълги години фирмата е участник в програмите „Студентски практики“ и „Дуално обучение“ при студенти и ученици от гимназиалните курсове. Целта й е въвеждането им в работна среда за повече практика и по-лесно и качествено усвояване на материята. Практикантите са под ръководството на специалисти, които им помагат в изпълнението на поставените задачи в областта на „Топлотехниката“. Стремежът им е да ги научат да работят в екип, да бъдат инициативни, да комуникират с клиенти. Освен това ученици/студенти се превръщат в участници в реални проекти, обучават се да работят със софтуерни продукти и програми за извършване на конкретни пресмятания и изчисления. Могат да използват AUTOCAD, както и да изграждат инсталация от самото началото.

Това, което фирмата изисква, е на първо място, обучаващият се да има желание за знания и развитие в областта на Топлотехниката, а след това, базови знания по климатична и хладилна техника. Упоритостта и последователността са разковничето, за да се превърне в един от най-добрите ни специалисти!
Този сайт използва бисквитки, за да Ви улесни при търсене. Научете повече за това как Google използва бисквитките тук.