Menu
Your Cart

ТЕРМОПОМПЕН БОЙЛЕР 120Л., СЪС СОЛАРНА СЕРПЕНТИНА, ЕМАЙЛИРАН 72266CSHPS

ТЕРМОПОМПЕН БОЙЛЕР 120Л., СЪС СОЛАРНА СЕРПЕНТИНА, ЕМАЙЛИРАН
ТЕРМОПОМПЕН БОЙЛЕР 120Л., СЪС СОЛАРНА СЕРПЕНТИНА, ЕМАЙЛИРАН 72266CSHPS
BGtop

  • Наличност: В наличност
  • Модел: 72266CSHPS
Продадени продукти 0
Прегледи на продукта 864
1,489.00 лв.
Купи сега

Това са термопомпени системи „въздух-вода“ от последно поколение с най-висок клас за енергийна ефективност. Термопомпените бойлери ЕЛДОМ нямат аналог на българския пазар и успешно заменят електрическите бойлери. Този модел осигурява максимален ефект чрез комбинирана работа на термопомпената система и допълнителен източник на безплатна алтернативна енергия (слънчев колектор).

Т-бойлерите от серията Green Line са предназначени за ползване в битови условия и притежават всички възможности на електрическите бойлери ЕЛДОМ. Могат да осигуряват топла вода чрез водопроводната мрежа в дома едновременно за няколко консуматора - кухня, баня и др. Освен това имат някои съществени предимства спрямо други термопомпени бойлери, предлагани у нас:


НАД ТРИ ПЪТИ ПО-МАЛЪК РАЗХОД НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ.

Ефективно комбинирано използване на два алтернативни източника на енергия - въздуха и слънцето.

МОНТАЖ НА МЯСТОТО НА СТАРИЯ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ БОЙЛЕР – поради идентичните размери с електрическия бойлер, Т-бойлерът се монтира лесно на същото място.

ДОСТЪПНА ИНВЕСТИЦИЯ – при целогодишната ефективна употреба, времето за изплащане на вложените за тази система средства е в рамките на гаранционния период (3 години пълна гаранция).

Специален японски електронен терморегулиращ вентил, който осигурява по-висока ефективност на термопомпата дори и при ниски температури.

Иновативен кондензатор – Т-бойлерът ЕЛДОМ е оборудван с външен алуминиев топлообменник с голяма контактна площ, монтиран около водосъдържателя.

Интелигентно електронно управление от най-висок клас с множество функции, вградено в самия бойлер. То е произведено в България специално за Т-бойлерите ЕЛДОМ. Управлява едновременно работата на термопомпения агрегат и слънчевия колектор.


Термопомпените бойлери могат да бъдат закупени на изплащане от всички търговски обекти в страната със сключени договори с лизингови институции.


За осигуряване на надеждна инсталация и поддръжка на Т-бойлерите ЕЛДОМ са обучени и сертифицирали специализирани сервизи в цялата страна.


Цената за монтаж на системата е унифицирана – 200 лв за тръбен път до 5м.

Технически характеристики:
Обемна група120
Номинална входяща мощност (W)0,88
MIX 37 ºC [l]218
Номинална топлинна мощност [kW]3.33
Коефициент на преобразуване COP3.4

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър