Menu
Your Cart

ТЕРМОПОМПЕН БОЙЛЕР 150Л., СЪС СОЛАРНА СЕРПЕНТИНА, ЕМАЙЛИРАН 72280MCS HPS

ТЕРМОПОМПЕН БОЙЛЕР 150Л., СЪС СОЛАРНА СЕРПЕНТИНА, ЕМАЙЛИРАН 72280MCS HPS
ТЕРМОПОМПЕН БОЙЛЕР 150Л., СЪС СОЛАРНА СЕРПЕНТИНА, ЕМАЙЛИРАН 72280MCS HPS
BGtop

  • Наличност: В наличност
  • Модел: 72280MCSHPS
Продадени продукти 0
Прегледи на продукта 975
1,579.00 лв.
Купи сега

Това са термопомпени системи „въздух-вода“ от последно поколение с най-висок клас за енергийна ефективност. Термопомпените бойлери ЕЛДОМ нямат аналог на българския пазар и успешно заменят електрическите бойлери. Този модел осигурява максимален ефект чрез комбинирана работа на термопомпената система и допълнителен източник на безплатна алтернативна енергия (слънчев колектор). 

Т-бойлерите от серията Green Line са предназначени за ползване в битови условия и притежават всички възможности на електрическите бойлери ЕЛДОМ. Могат да осигуряват топла вода чрез водопроводната мрежа в дома едновременно за няколко консуматора - кухня, баня и др. Освен това имат някои съществени  предимства спрямо други термопомпени бойлери, предлагани у нас:


НАД ТРИ ПЪТИ ПО-МАЛЪК РАЗХОД НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ.

Ефективно комбинирано използване на два алтернативни източника на енергия - въздуха и слънцето.

МОНТАЖ НА МЯСТОТО НА СТАРИЯ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ БОЙЛЕР – поради идентичните размери с електрическия бойлер, Т-бойлерът се монтира лесно на същото място.

ДОСТЪПНА ИНВЕСТИЦИЯ – при целогодишната ефективна употреба, времето за изплащане на вложените за тази система средства е в рамките на гаранционния период (3 години пълна гаранция).

Специален японски електронен терморегулиращ вентил, който осигурява по-висока ефективност на термопомпата дори и при ниски температури.

Иновативен кондензатор – Т-бойлерът ЕЛДОМ е оборудван с външен алуминиев топлообменник с голяма контактна площ, монтиран около водосъдържателя.

Интелигентно електронно управление от най-висок клас с множество функции, вградено в самия бойлер. То е произведено в България специално за Т-бойлерите ЕЛДОМ. Управлява едновременно работата на термопомпения агрегат и слънчевия колектор.

Термопомпените бойлери могат да бъдат закупени на изплащане от всички търговски обекти в страната със сключени договори с лизингови институции.


За осигуряване на надеждна инсталация и поддръжка на Т-бойлерите ЕЛДОМ са обучени и сертифицирали специализирани сервизи в цялата страна.


Цената за монтаж на системата е унифицирана – 200 лв за тръбен път до 5м.

Технически характеристики:
Обемна група150
Обем [l]150
Размери (Ш х В х Д) (mm)1391 x 460 x 470
Номинална входяща мощност (W)1.18
MIX 37 ºC [l]273
Номинална топлинна мощност [kW]4.5
Коефициент на преобразуване COP3.4

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър