Menu
Your Cart

Блог RSS Feed

03 Jul Летни юлски промоции
0 10
Вече сме в разгара на най-летните месеци! Температурите са високи, а настроението морско! Преди, обаче да се насладите на така чаканите отпуски, ще се наложи да помислите как да си осигурите комфорт у дома! Слънцето през юлските дни е най – силно! То..
01 Jul ЕС търси обратна връзка относно ревизия на регламента за F-gas
0 22
Във връзка с предстоящия преглед на регламентите за F-газа (517/2014), Европейската комисия е предприела действия по намирането на обратна връзка от пазара на хладилна и климатична техника, които биха могли да поставят допълнителни ограничения за HFC..
29 Jun Климатик на Midea полетя с 200 км/ч
0 40
По данни от американски източници, екип от професионални парашутисти демонтира климатична инсталация на марката Midea, докато свободно пада от 4500 метра височина. Компанията показва как може само със свалянето на един винт, климатикът All Easy Pro д..
18 Jun Как да избера най-добрата марка климатична система за своя дом?
0 153
Дошъл е моментът, в който по една или друга причина е време да закупите своя нов климатик. Дали, защото старият е вече нефункционален, или за пръв път ще се възползвате от възможностите, които Ви предлагат този вид уреди. Така или иначе стигате до ос..
18 Jun За или против рециклираните климатични системи?
0 151
Темата „За или против рециклираните климатични системи“ е много често разисквана в интернет пространството. Можете да попаднете на всякакви мнения по въпроса, затова в днешната статия решихме да Ви представим някои от тях и да оставим на Вас да вземе..
15 Jun Как се отразява влагата на хората и техниката?
0 180
Идеално е това ниво на влажност, което допринася за комфорта на обитателите в помещението, както и качествената работа на електроуредите в него. Техниката е чувствителна към промените във влажността на въздуха. Когато тя е висока, е възможно да се по..
15 Jun Компресорът – основата на климатика
0 191
Компресорът е основата на климатика. За да се реализира процесът на отопление и вентилация, на помощ идва именно той. Благодарение на различните кондензатори, мотори и вентилатори в него, климатичната Ви система извършва правилно своята работа. Без к..
05 Jun Включен климатик и отворен през лятото прозорец – правилно или грешно?
0 326
Предполагаме, че се е случвало да си задавате въпроса дали няма да се чувствате по-добре, ако след като сте включили климатика на режим охлаждане, отворите и прозорците около него. Ние разбираме, че търсите най-добрият вариант за допълнително разхлаж..
03 Jun Ururu Sarara – съвършенство без аналог
0 400
Няма как да не сте чували за климатиците Ururu Sarara, не само заради нестандартно им име, но и заради огромния набор от функции, с които допринасят за комфорта и удобството на своите потребители. Когато търсите уред, който да комбинира едновременно ..
03 Jun Фреон – значение и функция
0 372
ИсторияПървият стаен климатик бил произведен през 1929 г. от компанията General Electric. Той работел на амоняк – вещество, което е изключително опасно за човека. Малко по-рано, през 1920 г., екип на General Motors започва да търси по-безопасна алтер..
02 Jun LG DUALCOOL VS Климатиците
0 382
С наближаването на летния сезон, ние от Белани клима, решихме да Ви припомним една наша любима климатична система – LG DUALCOOL with Air Purification. Идеалното предложение за предстоящите горещи месеци, което ще запази свежестта в дома Ви, като едно..
02 Jun R32 – фреонът на бъдещето
0 228
R32 или фреонът на бъдещето се използва от производителите на климатична техника през последните няколко години. Истината е, че той е приложим много преди да започне да се говори за него, като отделна част от формулата на R410A. А именно – R410A = 50..
Показани 1 от 12 | 110 (10 Страници)
Този сайт използва бисквитки, за да Ви улесни при търсене. Научете повече за това как Google използва бисквитките тук.