Menu
Your Cart

Цените на всички климатични системи са без включен монтаж!!!

Блог RSS Feed

27 Aug Ултра тънък – ултра полезен
0 374
Според последните новини от Обединеното кралство, световният лидер в решенията за отопление, охлаждане и климатизация Carrier, е разработил ултра тънка вентилаторна апаратура, проектирана да се събере в малко пространство. По този начин се дава възмо..
24 Aug Топ 5 на най-продаваните климатици за 2020 г. от Белани Клима
0 465
Въпреки трудностите, които светът преживява от началото на 2020 г, в здравословен и икономически план, Белани Клима успя да се задържи над повърхността и да запази своя екип от професионалисти! Създателите на компанията Анета Антонова и инж. Велко Ве..
14 Aug Климатикът по време на сън
0 664
В много от статиите, които ще намерите в интернет пространството, ще откриете, че не е препоръчително да се включва климатикът по време на сън. Като основания по темата ще се представят рискът от настинка, схващане на мускулите на тялото, изсъхване н..
11 Aug „БЕЛАНИ 84“ ЕООД изпълнява проект по Процедура BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“
10 Aug Wi – Fi при климатичните системи – удобство и комфорт
0 653
Живеем в света на дигиталните решения. Всичко, което се създава, е с ясната цел да служи за улеснение на потребителите. Обикновеният човек вече не използва телефона си само за комуникация. През него се пазарува, търси се информация, забавлява се. Той..
07 Aug Персонален консултант
0 711
Белани Клима предлага на Вас – нашите клиенти, възможността да се свържете с нашия екип от професионални консултанти, които ще Ви помогнат при избора на климатична система и ще отговорят на всичките Ви въпроси! Към всеки се подхожда индивидуално, спо..
05 Aug Нови по-строги стандарти за енергийната ефективност
0 537
Китайските медии съобщават за въвеждането на нови по-строги стандарти за енергийна ефективност на климатичните инсталации в помещенията. Това от своя страна може да детронира повечето китайски пазари с фиксирани честотни единици и 50% от тези с проме..
03 Aug Ново от Daikin
0 574
В края на миналата седмица компанията Daikin представи следващо поколение технология за термопомпи, благодарение на която се осигурява отопление и охлаждане при всякакви условия, използвайки 100% чист въздух.Специализираната система за външен въздух ..
27 Jul Климатизация
0 705
Климатизация на магазини и бутици -  Белани Клима предлага на своите клиенти широка гама от решения за климатизацията на малките и големи магазини, хранителните магазини и бутиците. Компанията е една от водещите в бранша, която предоставя надеждна и ..
23 Jul Филтър улавя и убива COVID-19
0 779
Изследователи от университета в Хюстън – САЩ, са изработили въздушен филтър, който улавя и убива за секунди новия коронавирус, съобщават от сайта Уедър нетуърк, позовавайки се на публикация в списание „Матириълс тудей физикс“.След направените лаборат..
22 Jul Как да направим климатика част от интериора?
0 725
Началото на 20 век дизайнът както при дрехите и дома, така и при електроуредите, от гледна точка на времето, можеше да се опише с една дума – „прекален“. Всяко едно нещо беше твърде цветно, твърде голямо, твърде помпозно – сякаш потребителят целеше д..
21 Jul Безплатен оглед – защо да изберем?
0 711
Ако е дошло времето за нов климатик, най-вероятно сте „тръгнали на обиколка“ през различните сайтове за климатични системи, за да откриете този, който най-добре ще пасва на Вашето помещение. Истината е, че са малко потребителите, които наистина знаят..
Показани 1 от 12 | 127 (11 Страници)
Този сайт използва бисквитки, за да Ви улесни при търсене. Научете повече за това как Google използва бисквитките тук.