Menu
Your Cart

Цените на всички климатични системи са без включен монтаж!!!

Позвънете: 0876 52 84 91

Блог RSS Feed

06 Jan 5 съвета как да използваме климатичните устройства, за да запазим топлината през зимата
Belani 0 375
Както знаем, зимата не е лек сезон както за нас, така и за климатиците, но климатиците с обратен цикъл са чудесни за поддържане на топлина. Разбира се, всички искаме топъл и уютен дом през зимния сезон. Има много начини за постигане на топлина и спас..
27 Aug Ултра тънък – ултра полезен
0 816
Според последните новини от Обединеното кралство, световният лидер в решенията за отопление, охлаждане и климатизация Carrier, е разработил ултра тънка вентилаторна апаратура, проектирана да се събере в малко пространство. По този начин се дава възмо..
24 Aug Топ 5 на най-продаваните климатици за 2020 г. от Белани Клима
0 913
Въпреки трудностите, които светът преживява от началото на 2020 г, в здравословен и икономически план, Белани Клима успя да се задържи над повърхността и да запази своя екип от професионалисти! Създателите на компанията Анета Антонова и инж. Велко Ве..
14 Aug Климатикът по време на сън
0 1128
В много от статиите, които ще намерите в интернет пространството, ще откриете, че не е препоръчително да се включва климатикът по време на сън. Като основания по темата ще се представят рискът от настинка, схващане на мускулите на тялото, изсъхване н..
11 Aug „БЕЛАНИ 84“ ЕООД изпълнява проект по Процедура BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“
10 Aug Wi – Fi при климатичните системи – удобство и комфорт
0 954
Живеем в света на дигиталните решения. Всичко, което се създава, е с ясната цел да служи за улеснение на потребителите. Обикновеният човек вече не използва телефона си само за комуникация. През него се пазарува, търси се информация, забавлява се. Той..
07 Aug Персонален консултант
0 966
Белани Клима предлага на Вас – нашите клиенти, възможността да се свържете с нашия екип от професионални консултанти, които ще Ви помогнат при избора на климатична система и ще отговорят на всичките Ви въпроси! Към всеки се подхожда индивидуално, спо..
05 Aug Нови по-строги стандарти за енергийната ефективност
0 834
Китайските медии съобщават за въвеждането на нови по-строги стандарти за енергийна ефективност на климатичните инсталации в помещенията. Това от своя страна може да детронира повечето китайски пазари с фиксирани честотни единици и 50% от тези с проме..
03 Aug Ново от Daikin
0 835
В края на миналата седмица компанията Daikin представи следващо поколение технология за термопомпи, благодарение на която се осигурява отопление и охлаждане при всякакви условия, използвайки 100% чист въздух.Специализираната система за външен въздух ..
27 Jul Климатизация
0 965
Климатизация на магазини и бутици -  Белани Клима предлага на своите клиенти широка гама от решения за климатизацията на малките и големи магазини, хранителните магазини и бутиците. Компанията е една от водещите в бранша, която предоставя надеждна и ..
23 Jul Филтър улавя и убива COVID-19
0 1089
Изследователи от университета в Хюстън – САЩ, са изработили въздушен филтър, който улавя и убива за секунди новия коронавирус, съобщават от сайта Уедър нетуърк, позовавайки се на публикация в списание „Матириълс тудей физикс“.След направените лаборат..
22 Jul Как да направим климатика част от интериора?
0 1007
Началото на 20 век дизайнът както при дрехите и дома, така и при електроуредите, от гледна точка на времето, можеше да се опише с една дума – „прекален“. Всяко едно нещо беше твърде цветно, твърде голямо, твърде помпозно – сякаш потребителят целеше д..
Показани 1 от 12 | 129 (11 Страници)
Този сайт използва бисквитки, за да Ви улесни при търсене. Научете повече за това как Google използва бисквитките тук.