Menu
Your Cart

Блог RSS Feed

13 Jul Кампания за климатици и отоплителна техника
Belani 0 111
Кампания за климатици и отоплителна техникаЛятото дойде с пълна сила и вече мислиш само за разхлада и почивка. Можеш лесно да имаш и двете! Купи на вноски климатична техника от нашите партньори до 31.08.2021г. включително и участвай за награди – разд..
26 May Програмaта на LG “5 години гаранция”
0 292
LG улеснява и добавя функционалности за своите клиенти. Тази новина е допълнително удобство за всички клиенти, закупили климатик в периодана промоцията."БЕЛАНИ 84" ЕООД e сертифицирана фирма и издава гаранционни карти LGEMK, която отговаря на всички ..
08 Apr Daikin Perfera - новият подов климатик за 2021 година
Belani 0 647
Новият подов климатик климатик Daikin PreferaУдобствата продължават в полза на клиентите на Daikin. Това доказват с новата серия подови инверторни климатици Perfera. В този изключителен дизайн можете да контролирате системата си и да се насладете на ..
30 Mar UV функцията на LG през 2021 за серията Artcool и Deluxe
Belani 0 709
Климатиците се променят и модернизират спрямо средата. Все по-често се произвеждат нови функционалности, които улесняват домакинствата. Повече се набляга на идеята за по-чиста околна среда, по-малко замърсяване, затова огромните производители започна..
06 Jan 5 съвета как да използваме климатичните устройства, за да запазим топлината през зимата
Belani 0 1242
Както знаем, зимата не е лек сезон както за нас, така и за климатиците, но климатиците с обратен цикъл са чудесни за поддържане на топлина. Разбира се, всички искаме топъл и уютен дом през зимния сезон. Има много начини за постигане на топлина и спас..
27 Aug Ултра тънък – ултра полезен
0 1587
Според последните новини от Обединеното кралство, световният лидер в решенията за отопление, охлаждане и климатизация Carrier, е разработил ултра тънка вентилаторна апаратура, проектирана да се събере в малко пространство. По този начин се дава възмо..
24 Aug Топ 5 на най-продаваните климатици за 2020 г. от Белани Клима
0 1493
Въпреки трудностите, които светът преживява от началото на 2020 г, в здравословен и икономически план, Белани Клима успя да се задържи над повърхността и да запази своя екип от професионалисти! Създателите на компанията Анета Антонова и инж. Велко Ве..
14 Aug Климатикът по време на сън
0 1741
В много от статиите, които ще намерите в интернет пространството, ще откриете, че не е препоръчително да се включва климатикът по време на сън. Като основания по темата ще се представят рискът от настинка, схващане на мускулите на тялото, изсъхване н..
11 Aug „БЕЛАНИ 84“ ЕООД изпълнява проект по Процедура BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“
10 Aug Wi – Fi при климатичните системи – удобство и комфорт
0 1468
Живеем в света на дигиталните решения. Всичко, което се създава, е с ясната цел да служи за улеснение на потребителите. Обикновеният човек вече не използва телефона си само за комуникация. През него се пазарува, търси се информация, забавлява се. Той..
07 Aug Персонален консултант
0 966
Белани Клима предлага на Вас – нашите клиенти, възможността да се свържете с нашия екип от професионални консултанти, които ще Ви помогнат при избора на климатична система и ще отговорят на всичките Ви въпроси! Към всеки се подхожда индивидуално, спо..
05 Aug Нови по-строги стандарти за енергийната ефективност
0 1336
Китайските медии съобщават за въвеждането на нови по-строги стандарти за енергийна ефективност на климатичните инсталации в помещенията. Това от своя страна може да детронира повечето китайски пазари с фиксирани честотни единици и 50% от тези с проме..
Показани 1 от 12 | 133 (12 Страници)
Този сайт използва бисквитки, за да Ви улесни при търсене. Научете повече за това как Google използва бисквитките тук.