Menu
Your Cart

Климатизация на хотели и заведения

Колко удобно се чувстват гостите по време на престоя си в даден хотел е особено важно за неговата репутация.

Същевременно собствениците на хотели трябва да имат предвид оперативните разходи, които трябва да направят.

  Лобитата в хотелите са големи пространства с високи тавани, които се използват целогодишно. Системите Multi V с канален конвектор и въздухообработваща централа позволяват ефективно охлаждане, отопление и вентилация на големи пространства, правейки удобството по-достъпно от всякога.
  Когато гостите се регистрират, управлението на климатизацията на LG активира климатика в стаите им, създавайки перфектен климат до времето, в което ще влязат в тях. Стаите за гости са мястото, на което хората наистина искат да се чувстват удобно и отпочинали. LG осигурява общо решение за стаите за гости, което удоволетворява стандартите за най-добро качество по отношение на комфорта и енергоспестяването. Каналът с въздухообработващата централа осигурява свеж въздух за вентилиране на помещението и поддържане на оптимална температура. Вътрешното тяло с ниско ниво на шума в стаите за гости е създадено да работи възможно най-тихо за максимално удобство. LG решават изключителен проблем на всички хотелиери, именно когато е отворен прозорецът в стаята, климатикът спира да работи. Това се случва чрез иновативно устройство, което се монтира към самия прозорец.

  Най-новият управляващ интерфейс на LG показва температура, влажност и нива на комфорт с дизайн, позволяващ лекота при четене и управление. Освен това при поискване могат да се използват различни индивидуални контролери. Системата за възстановяване на топлината (heat recovery) с хидро модул използва отново топлината от работния процес на вътрешните тела и затопля водата до 80°C. Излишната топлина може да се използва за затопляне на вътрешни басейни и кухни, без да се увеличи разхода на енергия. Нещо повече. Системата за възстановяване на топлината позволява едновременно, независимо отопление и охлаждане чрез придвижване на топлинната енергия от една зона в друга. 
  Свързване на климатици, работещ със сух контакт
  Сухият контакт позволява да се избегнат излишните разходи за електричество, когато гостите не са в стаите си.
  Общо пространство
  Системата с канален конвектор, касета и рекуперативен блок (ERV) предлага оптимална независимост на климатизацията.
  Хотелите могат да изразходват много енергия, ако не са в състояние за ефективно управление на климатизацията. Системата със централно управление на LG осигурява разнообразие от решения, спестяващи разходи за експлоатация и ефективно енергоуправление.


Изграждането на въздушна завеса в лобито, може да спести до 72% от енергията, необходима за климатизацията на обекта. Ние предлагаме набор от решения за климатизация на рецепции, ресторанти, кухненски помещения и стаи за гости.


Малки семейни хотели

 • ✔за базови потребности;
 • ✔самостоятелно управление за всяка стая;
 • ✔за по - малки площи;
  Средно големи хотели
 • ✔централно или самостоятелно управление;
 • ✔идеално за малки и средни площи;

Курорти

 • ✔въздушен кръг;
 • ✔централно управление;

Охлаждане за хладилни помещения за кухня

 • ✔от малки до големи потребности за замразяване;
 • ✔енергийно ефективни;

Топла вода за спа центрове

 • ✔регенериране на топлина;
 • ✔икономично производство на големи количества топла вода;
 • ✔възобновяема енергия;

Конферентни зали и големи помещения

 • ✔въздухообрботващи камери;
  ✔свеж въздух;

За безплатна консултация или изготвяне на оферта за климатизация на Вашия хотел или заведение: тел: 087 652 8491

Този сайт използва бисквитки, за да Ви улесни при търсене. Научете повече за това как Google използва бисквитките тук.