Menu
Your Cart

За нас

Фирма "Белани 84" ЕООД е създадена през 2009 година, с основна дейност проектиране, изграждане, диагностика, сервиз и доставка, монтаж на вентилационна, климатична, отоплителна техника и соларни колектори.

Фирмата е оторизиран монтажен център на климатични системи на водещи марки, като - Carrier, Fujitsu, FUJI ELECTRIC, MITSUBISHI ELECTRIC, DAIKIN, PANASONIC, TOSHIBA, AUX, Arielli, MIDEA.

През годините компанията се доказа като специалист в областта на техническото обслужване на климатици, ремонтът и поддръжката на различни системи, в областта на вентилационната, климатична и хладилна техника.

Кадрите ни са професионални монтажници, с документ от Българската Браншова Камара по машиностроене за извършване на дейности, свързани със сервиз и поддръжка на хладилни и климатични инсталации, термопомпи, проверка за херметичност над 3 кг.

Благодарение на високото качество на предлаганите услуги, дългогодишни наши партньори сa някои български фирми, с които имаме сключени договори за поддръжка на климатичната им техника - Вюрт Електоник, ИБЕЕ Бг. ЕООД. Други наши проекти са - поддръжка на климатични и хладилни инсталации на ресторант „Южен полъх „ 1,2,3 – гр.Пловдив. Към момента имаме сключени договори за СМР – за отводняване и удължаване на тръбни пътъща на климатична техника, с фирма „Бау Систем „ ООД.


Нашите клиенти

                

Този сайт използва бисквитки, за да Ви улесни при търсене. Научете повече за това как Google използва бисквитките тук.