Menu
Your Cart

Ексклузивна отстъпка до края на месеца от 9% при онлайн покупка  (не важи за активните вече промоции)!!!

Позвънете: 0876 52 84 91

Информация за поръчка

Уважаеми клиенти,


След като направите своята поръчка онлайн, очаквайте да се свържем с Вас, за да бъде потвърдена.

Доставки се извършват само до адреси на територията на Репубика България. Доставка извън страната е възможна само при заплащане с кредитна или дебитна карта и при предварително съгласувана цена на доставката.

Доставката в страната на поръчки над 1000.00 лв. е безплатна, а срокът за обработка на поръчките е в рамките на 2-5 работни дни след потвърждаване на поръчката (освен в случаите, в които на страницата на самия продукт е посочен по-голям срок), като към този срок трябва да се имат предвид и 1 или 2 дни за куриерската услуга. За определени населени места е възможно забавяне на доставките поради графика на посещение на куриерските фирми.

Безплатните доставки ще бъдат обработвани единствено до офис на съответната куриерска фирма.

Обичайно, поръчки направени до 16 часа, се обработват в същия ден. Поръчки направени в петък (след 16:00 часа), събота и неделя започват да се обработват от първия работен ден. Направените поръчки по време на официални почивни дни и празници, се обработват на първия работен ден след почивните дни. 

Куриерска фирма, с която работим е ЕКОНТ. По желание на клиента може и с други куриерски фирми да се изпрати поръчката Ви.

Този сайт използва бисквитки, за да Ви улесни при търсене. Научете повече за това как Google използва бисквитките тук.