Menu
Your Cart

Информация за поръчка

Пазаруване на изплащане с TBI

Белани 84 предлага на своите клиенти бърз и лесен начин за пазаруване на изплащане, като тази опция позволява да не идвате до нашия офис, за да вземете желаната от Вас стока. Разполагаме с достъпна и удобна опция за кандидатстване за кредит онлайн, чрез системата на TBIBank. СЛЕДВАЙТЕ СЛЕДНИТЕ СТЪПКИ:

Изберете желаната от Вас стока от сайта

Изберете бутон „Купи с кредит“ TBIBank

Попълнете зададените полета за получаване на бърз и лесен кредит

Попълнете своите данни

Запознайте се с условията за пазаруване онлайн

Финализирайте Вашата поръчка

Наш служител ще се свърже с Вас в най-кратък срок, за да уточните подробностите по направената поръчка.

След като вече сте одобрен ще се свържем отново с Вас, за да уточним подробности относно доставката за съответния климатик.

Отстъпка

При закупуване на продукт над 1000 лева, получавате ваучер за отстъпка 5%. При повторно пазаруване, ако доведете нов клиент в нашия офис, получавате до 10% за стоки и услуги.

Уважаеми клиенти,


След като направите своята поръчка онлайн, очаквайте да се свържем с Вас, за да бъде потвърдена.

Доставки се извършват само до адреси на територията на Репубика България. Доставка извън страната е възможна само при заплащане с кредитна или дебитна карта и при предварително съгласувана цена на доставката.

Доставката в страната на поръчки над 1000.00 лв. е безплатна, а срокът за обработка на поръчките е в рамките на 2-5 работни дни след потвърждаване на поръчката (освен в случаите, в които на страницата на самия продукт е посочен по-голям срок), като към този срок трябва да се имат предвид и 1 или 2 дни за куриерската услуга. За определени населени места е възможно забавяне на доставките поради графика на посещение на куриерските фирми.

Безплатните доставки ще бъдат обработвани единствено до офис на съответната куриерска фирма.

Обичайно, поръчки направени до 16 часа, се обработват в същия ден. Поръчки направени в петък (след 16:00 часа), събота и неделя започват да се обработват от първия работен ден. Направените поръчки по време на официални почивни дни и празници, се обработват на първия работен ден след почивните дни. 

Куриерска фирма, с която работим е ЕКОНТ. По желание на клиента може и с други куриерски фирми да се изпрати поръчката Ви.Този сайт използва бисквитки, за да Ви улесни при търсене. Научете повече за това как Google използва бисквитките тук.