Menu
Your Cart

Цените на всички климатични системи са без включен монтаж!!!

Слънчеви колектори

Слънчевите колектори служат за осигуряване на битова топла вода, както през летните, така и през зимните дни. Делят се на два вида – вакуумно-тръбни и селективни. Първите се състоят от високо ефективни вакуумни тръби, в които е инсталирана „топлинна тръба“. Селективните представляват стандартен слънчев колектор с алуминиева рамка и специално покритие.
Марка: Narva Модел: NS-10
Слънчевите колектори без водосъдържател с вакуумни тръби NS-10 са универсални, високо-технологични системи. Те са предназначена за всички видове слънчеви термични приложения. Вакуумните тръби са специално разработени на базата на нанотехнологиите и дават възможност на колектора да постигне превъзход..
1,300.00лв.
Без данък:1,300.00лв.
Марка: Narva Модел: NS-15
Слънчевите колектори без водосъдържател с вакуумни тръби NS-15 са универсални, високо-технологични системи. Те са предназначена за всички видове слънчеви термични приложения. Вакуумните тръби са специално разработени на базата на нанотехнологиите и дават възможност на колектора да постигне превъзход..
2,000.00лв.
Без данък:2,000.00лв.
Марка: Narva Модел: NS-20
Слънчевите колектори без водосъдържател с вакуумни тръби NS-20 са универсални, високо-технологични системи. Те са предназначена за всички видове слънчеви термични приложения. Вакуумните тръби са специално разработени на базата на нанотехнологиите и дават възможност на колектора да постигне превъзход..
2,600.00лв.
Без данък:2,600.00лв.
Марка: Narva Модел: NS-30
Слънчевите колектори без водосъдържател с вакуумни тръби NS-30 са универсални, високо-технологични системи. Те са предназначена за всички видове слънчеви термични приложения. Вакуумните тръби са специално разработени на базата на нанотехнологиите и дават възможност на колектора да постигне превъзход..
3,900.00лв.
Без данък:3,900.00лв.
Модел: SFB-10 HP
Слънчевите колектори без водосъдържател с вакуумни тръби SFB-10 HP са универсални, високо-технологични системи. Те са предназначена за всички видове слънчеви термични приложения. Вакуумните тръби са специално разработени на базата на нанотехнологиите и дават възможност на колектора да постигне превъ..
470.00лв.
Без данък:470.00лв.
Модел: SFB-12 HP
Слънчевите колектори без водосъдържател с вакуумни тръби SFB-12 HP са универсални, високо-технологични системи. Те са предназначена за всички видове слънчеви термични приложения. Вакуумните тръби са специално разработени на базата на нанотехнологиите и дават възможност на колектора да постигне превъ..
600.00лв.
Без данък:600.00лв.
Модел: SFB-15 HP
Слънчевите колектори без водосъдържател с вакуумни тръби SFB-15 HP са универсални, високо-технологични системи. Те са предназначена за всички видове слънчеви термични приложения. Вакуумните тръби са специално разработени на базата на нанотехнологиите и дават възможност на колектора да постигне превъ..
640.00лв.
Без данък:640.00лв.
Модел: SFB-18 HP
Слънчевите колектори без водосъдържател с вакуумни тръби SFB-18 HP са универсални, високо-технологични системи. Те са предназначена за всички видове слънчеви термични приложения. Вакуумните тръби са специално разработени на базата на нанотехнологиите и дават възможност на колектора да постигне превъ..
830.00лв.
Без данък:830.00лв.
Модел: SFB-20 HP
Слънчевите колектори без водосъдържател с вакуумни тръби SFB-20 HP са универсални, високо-технологични системи. Те са предназначена за всички видове слънчеви термични приложения. Вакуумните тръби са специално разработени на базата на нанотехнологиите и дават възможност на колектора да постигне превъ..
880.00лв.
Без данък:880.00лв.
Модел: SFB-24 HP
Слънчевите колектори без водосъдържател с вакуумни тръби SFB-24 HP са универсални, високо-технологични системи. Те са предназначена за всички видове слънчеви термични приложения. Вакуумните тръби са специално разработени на базата на нанотехнологиите и дават възможност на колектора да постигне превъ..
950.00лв.
Без данък:950.00лв.
Модел: SFB-30 HP
Слънчевите колектори без водосъдържател с вакуумни тръби SFB-30 HP са универсални, високо-технологични системи. Те са предназначена за всички видове слънчеви термични приложения. Вакуумните тръби са специално разработени на базата на нанотехнологиите и дават възможност на колектора да постигне превъ..
1,050.00лв.
Без данък:1,050.00лв.
Марка: ЕЛДОМ Модел: Classic R2, 2.5 m2
Плосък слънчев колектор с алуминиев оребрен абсорбер Елдом Classic R2. При използването на соларните системи се гарантират много положителни аспекти като опазване на околната среда, адаптация към всякакъв вид покрив, оптимизиране на бюджета и най-важното – използване на неизчерпаемата слънчева енерг..
575.00лв.
Без данък:575.00лв.
Показани 1 от 12 | 20 (2 Страници)
Този сайт използва бисквитки, за да Ви улесни при търсене. Научете повече за това как Google използва бисквитките тук.