Menu
Your Cart

Слънчеви колектори

Слънчевите колектори служат за осигуряване на битова топла вода, както през летните, така и през зимните дни. Делят се на два вида – вакуумно-тръбни и селективни. Първите се състоят от високо ефективни вакуумни тръби, в които е инсталирана „топлинна тръба“. Селективните представляват стандартен слънчев колектор с алуминиева рамка и специално покритие.
Марка: KiT engineering Модел: SFA-130
Слънчев вакуумен колектор, отворена система с водосъдържател SFA, модел SFA-130. Системата се състои от закалени стъклени тръби вместени една в друга. Пространството между тях е вакуум и дава възможност топлинните загуби да се сведат до минимум. При колекторите с вакуумни тръби работната течност не ..
580.00лв.
Без данък:580.00лв.
Марка: KiT engineering Модел: SFA-150
Слънчев вакуумен колектор, отворена система с водосъдържател SFA, модел SFA-130. Системата се състои от закалени стъклени тръби вместени една в друга. Пространството между тях е вакуум и дава възможност топлинните загуби да се сведат до минимум. При колекторите с вакуумни тръби работната течност не ..
650.00лв.
Без данък:650.00лв.
Марка: Narva Модел: NS-10
Слънчевите колектори без водосъдържател с вакуумни тръби NS-10 са универсални, високо-технологични системи. Те са предназначена за всички видове слънчеви термични приложения. Вакуумните тръби са специално разработени на базата на нанотехнологиите и дават възможност на колектора да постигне превъзход..
1,430.00лв.
Без данък:1,430.00лв.
Марка: Narva Модел: NS-15
Слънчевите колектори без водосъдържател с вакуумни тръби NS-15 са универсални, високо-технологични системи. Те са предназначена за всички видове слънчеви термични приложения. Вакуумните тръби са специално разработени на базата на нанотехнологиите и дават възможност на колектора да постигне превъзход..
2,150.00лв.
Без данък:2,150.00лв.
Марка: Narva Модел: NS-20
Слънчевите колектори без водосъдържател с вакуумни тръби NS-20 са универсални, високо-технологични системи. Те са предназначена за всички видове слънчеви термични приложения. Вакуумните тръби са специално разработени на базата на нанотехнологиите и дават възможност на колектора да постигне превъзход..
2,760.00лв.
Без данък:2,760.00лв.
Марка: Narva Модел: NS-30
Слънчевите колектори без водосъдържател с вакуумни тръби NS-30 са универсални, високо-технологични системи. Те са предназначена за всички видове слънчеви термични приложения. Вакуумните тръби са специално разработени на базата на нанотехнологиите и дават възможност на колектора да постигне превъзход..
4,160.00лв.
Без данък:4,160.00лв.
Марка: KiT engineering Модел: SFB-10 HP
Слънчевите колектори без водосъдържател с вакуумни тръби SFB-10 HP са универсални, високо-технологични системи. Те са предназначена за всички видове слънчеви термични приложения. Вакуумните тръби са специално разработени на базата на нанотехнологиите и дават възможност на колектора да постигне превъ..
570.00лв.
Без данък:570.00лв.
Марка: KiT engineering Модел: SFB-12 HP
Слънчевите колектори без водосъдържател с вакуумни тръби SFB-12 HP са универсални, високо-технологични системи. Те са предназначена за всички видове слънчеви термични приложения. Вакуумните тръби са специално разработени на базата на нанотехнологиите и дават възможност на колектора да постигне превъ..
680.00лв.
Без данък:680.00лв.
Марка: KiT engineering Модел: SFB-15 HP
Слънчевите колектори без водосъдържател с вакуумни тръби SFB-15 HP са универсални, високо-технологични системи. Те са предназначена за всички видове слънчеви термични приложения. Вакуумните тръби са специално разработени на базата на нанотехнологиите и дават възможност на колектора да постигне превъ..
720.00лв.
Без данък:720.00лв.
Марка: KiT engineering Модел: SFB-18 HP
Слънчевите колектори без водосъдържател с вакуумни тръби SFB-18 HP са универсални, високо-технологични системи. Те са предназначена за всички видове слънчеви термични приложения. Вакуумните тръби са специално разработени на базата на нанотехнологиите и дават възможност на колектора да постигне превъ..
890.00лв.
Без данък:890.00лв.
Марка: KiT engineering Модел: SFB-20 HP
Слънчевите колектори без водосъдържател с вакуумни тръби SFB-20 HP са универсални, високо-технологични системи. Те са предназначена за всички видове слънчеви термични приложения. Вакуумните тръби са специално разработени на базата на нанотехнологиите и дават възможност на колектора да постигне превъ..
950.00лв.
Без данък:950.00лв.
Марка: KiT engineering Модел: SFB-24 HP
Слънчевите колектори без водосъдържател с вакуумни тръби SFB-24 HP са универсални, високо-технологични системи. Те са предназначена за всички видове слънчеви термични приложения. Вакуумните тръби са специално разработени на базата на нанотехнологиите и дават възможност на колектора да постигне превъ..
1,150.00лв.
Без данък:1,150.00лв.
Показани 1 от 12 | 14 (2 Страници)
Този сайт използва бисквитки, за да Ви улесни при търсене. Научете повече за това как Google използва бисквитките тук.