ОМЕКОТИТЕЛНИ СИСТЕМИ

ОМЕКОТИТЕЛНИ СИСТЕМИ


Покажи:
Сортирай по:

Таблетирана сол 20 кг. чувал за омекотителна с-ма

СОЛ НА ТАБЛЕТКИ (ОТ ВАКУУМНО ИЗПАРЕНА СОЛ)Прозиход: Босна и ХерцеговинаЦвят: бял;Опаковка: Чувал;Тег..

20.00 лв.