Menu
Your Cart

Фирмена презентация

Белани 84 ЕООД е основана през 2009 година, с основен предмет на дейност: продажба, монтаж и сервиз на сплит и мултисплит климатични системи. От самото начало ние сме специализирани в обслужването и сервизирането на всякакви модели и марки климатици. Днес фирмата предлага широка гама от професионални услуги в сферата на отоплението, вентилацията и климатизацията.

За това свидетелстват множеството изпълнени проекти и инсталации в жилищни, търговски и промишлени сгради. Ние сме лидер на пазара за климатична техника в гр. Пловдив. С всяка изминала година предлагаме на своите клиенти нови и атрактивни предложения и решения, за техните проблеми.

През последните години, имаме множество изпълнени проекти за професионално оборудване от неръждаема стомана, което е за промишлени помещения от хранително-вкусовата промишленост, ресторанти, както и професионални влагоуловители, изработени от нас за същите тези помещения.

Фирмата предлага изграждане на хладилни камери и инсталации по всички европейски изисквания. Белани 84 ЕООД осигурява на своите клиенти качествени продукти на доказали се производители, с гарантиран произход.

Всичко, което монтираме, проектираме и изграждаме отговаря на най-високите стандарти за качество и безопасност. От първостепенно значение за нас е удовлетворението на клиентите ни и ние влагаме всички свои усилия, за да го постигнем. Поддържаме големи складови наличности от почти всички марки и модели климатици, конвектори, влагоуловители и бойлери.

Складовата и производствена база заема площ от над 700кв.м.

Когато Вие се обърнете към нас получавате гарантирано:

  • Винаги най-добрите цени
  • Собствени монтажи
  • Единствено качествени продукти на водещи производители
  • Голямо разнообразие от количества на склад
  • Покупка на изплащане в наш офис или онлайн

Адрес: гр. Пловдив, ул. Царевец 25

Тел: 0876 52 84 91

Email: office@belani.bg

Климатици за дома

Отоплителни конвектори

Проекти, изпълнени в чужбина

Подово отопление

Термопомпи и битова гореща вода

Този сайт използва бисквитки, за да Ви улесни при търсене. Научете повече за това как Google използва бисквитките тук.