Menu
Your Cart

Цените на всички климатични системи са без включен монтаж!!!

Влагоуловители

Използването на влагоизсушители се препоръчва при относителна влажност в жилището над 40% и при по-висока температура от 10°С. За да работи най-добре уредът е трябва да бъде поставен в средата на помещението, което е необходимо да се изолира от влагата. Това е необходимо за да има оптимална циркулация на въздуха и за да се постигне най-голям ефект от изсушителя. Нужно е да поставите влагоуловителя на ток така, че да има свободно пространство пред и зад него, за да може да се осигури достигането на достатъчно въздух до уреда.
Марка: Inventor Модел: E2-ION20L
Дигитален дисплейПоказва влажността на въздуха в помещението. Чрез цифровите бутони клиентът може да регулира всички настройки. Чрез бутоните "+" и "-" потребителят може лесно и бързо да увеличи или намали влажността в помещението. Влагоуловителят работи при влажност на въздуха от 35% до 80%. Най-по..
429.00лв.
Без данък:429.00лв.
ВЪЗДУХОПРЕЧИСТВАТЕЛ DAIKIN URURU ВЪЗДУХОПРЕЧИСТВАТЕЛ DAIKIN URURU
По запитване
Марка: DAIKIN Модел: DAIKIN URURU
Daikin е световният лидер, когато става въпрос за енергийно-ефективни решения за климатизация. Благодарение на нашите постоянни иновации в комфорт, енергийна ефективност, контрол и надеждност, ние задаваме критериите за качество в бранша.Мощното разреждане на потока електрони атакува вирусите, бакте..
0.00лв.
Без данък:0.00лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки, за да Ви улесни при търсене. Научете повече за това как Google използва бисквитките тук.