15 ГОДИНИ ФИРМА БЕЛАНИ 84 ЕООД

        Белани 84 ЕООД: 15 години лидерство и качество в климатичната техника


На 1-ви април фирма Белани 84 ЕООД отбелязва своя 15-и рожден ден

За този период от време, компанията се утвърди като водещ лидер на пазара за климатична техника в град Пловдив.

С весело настроение и множество изненади, екипът на Белани 84 посрещна този празник.

Партньори и доволни клиенти не пропуснаха да изпратят своите поздравления, пожелавайки успехи и дългогодишно процъфтяване на фирмата


През 2009 година инж. Вельо Велев и Анета Велева основават Белани 84. Въпреки всички предизвикателства, те запазват своята амбициозна работа, като броят на доволните клиенти постоянно нараства.

Клиентите и успешната работа стават като най-голямото вдъхновение и движеща сила за фирмата да продължи да предоставя най-доброто - качество без аналог.

Със своята водеща позиция в сферата на климатичната техника, Белани 84 продължава да се развива и да иновира, като по този начин осигурява на своите клиенти най-съвременни и надеждни решения.

Стремежът към перфекцията и постоянното усъвършенстване са в основата на успеха на фирмата.

С 15 години опит и ентусиазъм, Белани 84 ЕООД продължава да бъде символ на качество, надеждност и професионализъм в индустрията на климатичната техника.

С поздравления за целия екип и с нетърпение очакваме още много години на успехи и постижения!


През целия април Ви очакват много изненади и атрактивни предложения, за повече информация можете да посетите сайта belani.bg .


Екипът на компанията най-сърдечно поздравява Ани и Велко, като им пожелава безкрайно много успехи и творчески ентусиазъм, въпреки трудното време, в което се намираме!

А Вие – нашите настоящи и бъдещи клиенти, не спирайте да се информирате за всички новости около нас и нещата, които Ви интересуват! Когато сте доволни, значи сме си свършили работата по най-добрия начин!