Новият подов климатик климатик Daikin Prefera

Удобствата продължават в полза на клиентите на Daikin. Това доказват с новата серия подови инверторни климатици Perfera. В този изключителен дизайн можете да контролирате системата си и да се насладете на максимален комфорт, само като използвате гласа си чрез Amazon Alexa или Google Assistant.

Създаден за комфорт, Prefera прави Вашият свят удобен.


Независимо дали става въпрос за прохладата на летния бриз или за уюта през зимата, Вашето жилищно пространство се нуждае от чудесното усещане за блогополучие през цялата година. С ненатрапчив дизайн и стилно проектиран преден панел, безшумна работа и намален въздушен поток, Prefera превръща всяко помещение в уютен кът със забележителен комфорт.

Отопление и охлаждане в едно


Тих и незабележим, в допълнение към комфорта и дизайна, Perfera Ви предлага и най-добрите опции за отопление и охлаждане. Новият подов климатик Daikin Perfera има три допълнителни функции за отопление, които правят живота Ви лесен и удобен: ускорено отопление, затопляне на пода, допълнително отопление.

Ускореното отопление е функцията, която загрява бързо Вашия дом с включването на климатика. Зададената температура се достига с 14% по-бързо от обикновен климатик.

Затоплянето на пода е функция, която оптимизира конвекцията като разпределя горещ въздух от долната част на климатика.

Допълнителното отопление е функция, която осигурява уютно отопляване, като излъчва допълнително лъчиста топлина за 30 минути. След това отново се активират предишните настройки.

В заключение можем да изтъкнем, че подовото тяло от такъв характер е изключително стилно и с множество функционалности:
> Впечетляващ съвременен;
> До А++ при отопление и А+++ при охлаждане;
> С три уникални функционалности за отопление: ускорено отопление, затопляне на пода, допълнително отопление;
> Двоен въздушен поток за по-добро разпределение на въздуха;
> Качество на въздуха в помещенията е гарантирано с Flash streamer;
> Вграден онлайн контролер за свързване с гласов контрол;
> Изключително тих: само 19dBA при работа в безшумен режим;
> Може да се комбинира със сдвоени, 2-портови и 3-портови мулти външни тела.

За още интересни статии, можете да научите в блога на сайта на Белани 84 ЕООД! Продължавайте да ни следите, за да се информирате за всичко онова, което Ви интересува!