Какво ще стане, ако ви кажем, че има начин да намалите сметките си за енергия и разходите за ремонт на Вашия климатик?  

Необходими са само няколко прости неща, които можете да направите, за да подобрите ефективността му, и ще видите значителни разлики и съответно дори ще сте успели да спестите.

Всеки клиент се стреми към евтиното, най-изгодната оферта, която да му донесе сделка при която дадената стока му е излязла почти без пари!

До тук всичко е супер, но винаги има едно "НО"! Какво се случва след това? Какво се случва, когато уреда откаже да функционира правилно?


При сключването на самата сделка, определено никой не се замисля над тези въпроси,  всеки си казва - "Важното е, че ми излезе много тънко, и почти без пари!"


Скъпи читателю, тази тенденция се увеличава за съжаление и потърпевши сте и Вие и Ние и нашите семейства!


Трябва да се избира паравилно и размуно, още повече , ако се отнася за дългосрочна инвестиция, например, като закупуването на климатичната система (климатик)!

Много фирми предлагат неустоими и на пръв поглед много изгодни оферти, които биха объркали всеки.

Но проблемите идват именно след покупката на тази климатична система. Осъзнавате, че фирмата от която сте закупили уреда, вече не отговарят или Ви казват , че те не са оторизирани и не могат да извършат гаранционния сервиз, и не могат да Ви помогнат, за което много съжаляват.

Именно тогава се започва едно голямо издирване и молене по лицензираните фирми, дали някой не може да дойде да го поправи. Разбира се, че може, но ремонта е необходимо да бъде вече заплатен за Ваша сметка, тъй като гаранцията която сте получили автоматично отпада.

А всичко това можеше да се избегне, ако бяхте се доверили първоначално на лицензираната фирма и бяхте закупили климатика си от тях. А дори можете да вземете и самия климатик на изплащане за колкото години Ви е удобно и за най-удобната вноска, но ще сте сигурни , че и след 10 години този климатик ще работи правилно, разбира се и при правилна експлоатация.

С правилната поддръжка и експолатация на закупения климатик и при правилният избор сметките ви за ток могат драстично да паднат, с което можете да изплатите уреда по-спокойно, а инвестицията ви още първите месеци ще бъде оправдана.

Помислете, а за целия период от изплащането на климатика колко бихте спестили и спечелили и не само пари, но и нерви и ядове, ако още в самото начало се бяхте доверили на лицензираната фирма, като Белани 84 ЕООД.

Ако още се чудите, дали да закупите климатика си от лицензирана фирма, някой частник (било то и познат) или от случайна фирма, която не е нито специализирана- нито оторизирана, то в следващите редове ще Ви помогнем с тази дилема.


Нека разгледаме два случая , в единия ще разгледаме търговска верига , която продава от "пиле мляко", а в другия фирма, която продава точно определени за дадената ниша продукти и уреди.

  • В първия случай, влизате в търговската верига и почвате да разглеждате, но нищо не разбирате от написаните неща на табелката или в другия случай, няма информация за продукта, а само цена. Търсите някой служител, молите го да ви обърне внимание, да ви обясни някои неща и ако е възможно да ви препоръча , кой продукт е най-изгоден. В резултат, замисляли ли сте какво отношение получавате? Грубо, невъзпитано, за това, че сте им нарушили спокойствието, а често дори се случва да не ви слушат, защото започват да си говорят нещо с колегата си.

Едва ли, ще ви предложат оглед на помещението в което мислите да монтирате климатика. Нито ще ви попитат за колко квадрата ви трябва климатик, а често се случва, че те не предлагат монтаж, а ако ви предложат, то ще е от фирма подизпълнител, която не може да ви даде гаранция, оставят си ръцете и нищо не е свършено както трябва.


  • В другия случай, когато отидете в лицензирана фирма, още в самото си влизане получавате персонално отношение. На всеки модел има табелка с информация и при зададени въпроси, винаги идват и обясняват с усмивка. Също така ви помагат и в избора на климатик, като задават конкретни въпроси за да разберат кой именно климатик би бил най-подходящият и най-изгодният за Вас, който да е съобразен с Вашия бюджет и Вашите нужди.

При тези лицензирани фирми, като Белани 84 ЕООД при възникнал проблем можете спокойно да се обърнете към тях и те светкавично ще отреагират и разрешат проблема. Независимо , дали имате нужда от консултация или да ви се изпрати техник на място, примерно, ако извършвате ремонт или се местите и желате климатика да се демонтира или монтира някъде другаде.

Тук идва и проблемът с различните мнения и разногласия по тази тема. Все повече хора търсят информация в интернет, четат различни мнения във всевъзможни сайтове и форуми и в един момент се чувствате объркани и се питате на къде да тръгнете, към кой да се обърнете и изобщо как да изберете и кой климатик да закупите.  В един момент обаче виждате дадена реклама във форума и си казвате, че това може би е това което търсите, нещо, което си заслужава и кликате на линка от рекламата. Това наистина е некоректно и грешно, тъй като форумът е място, където хората имат възможността да споделят своите преживявания и търсят решение на различни по естество проблеми.

Не се подлъгвайте от такъв тип реклами, при които уж някой случайно са видели реклами, и ви предлагат спасение от всички Ваши несгоди и то при изключително добри условия и цени. 

По-доброто решение в този момент е да попитате Ваши близки или приятели, които имат от дълго време климатик, от къде са си го закупили и ако е от фирма, дали пазят техните контакти

Както вече казахме в лицензираната фирма Вие ще откриете климатика, който да ви бъде според бюджета,  а дори и той да бъде на изплащане.


Доверете се на опита и качеството! Не оставяйте да бъдете подлъгани и измамени!

Ние от Белани 84 ЕООД винаги сме насреща!

Ето часто от сертификатите на фирма Белани 84 ЕООД !

      


Продължавайте да следите Блога ни, за да се информирате за всичко онова, което Ви интересува!