Предимствата на подовите климатици са изключително много – като започнем от функционалността им, лесното монтиране, и преминем през икономичността и стилните им дизайни

Затова днес от Белани Клима Ви представяме и иновативния и компактен Toshiba RAS-B10U2FVG-E1 / RAS-10J2AVSG-E от серията Bi-flow.

Функционалност и комфорт за цялото семейство

Климатикът пасва перфектно под перваза на прозореца или в мансардни помещения с нисък таван. Монтира се лесно на пода, което позволява и по-редовното му почистване.

Моделите от тази серия на Toshiba съчетават в себе си най-добрите технологии на компанията и високо енергийна ефективност на охлаждане и отопление.

Функцията „подово отопление“ Ви осигурява така необходимия комфорт – може веднага да забравите за неприятното усещане за студени крака!

Вие сами избирате предпочитания отвор за въздушната струя между разположения в горната или долната част на вътрешното тяло. Тъй като Всеки подов климатик на Toshiba притежава интуитивен интерфейс върху конзолата, могат да бъдат подавани основни команди към него без да се използва дистанционно - включване/изключване, контрол на температурата, избор на режима и избор на изход за въздушния поток. По дисплея му може да се ориентирате за температурата, режима на работа, посоката на въздушния поток.

А функцията „Заключване на бутоните - родителски контрол“ позволява клавиатурата на вътрешното тяло на всички подови инверторни климатици Toshiba да бъде заключена, с което ви осигурява спокойствие и приятни изживявания с вашите деца.

Системата за филтриране IAQ

Всички знаем колко е важно почистването за Вашия уред – от Toshiba са помислили и за това със системата за филтриране IAQ, която има изключително мощен антивирусен, антибактериален и премахващ миризмите ефект.

Разбира се, въпреки това Ви препоръчваме редовна профилактика и почистване на Вашия климатик, за да удължите живота му и да предпазите себе си.

С грижа за околната среда

Мултисплит системата Toshiba RAS-2M18U2AVG-E използва най-иновативната технология с фреон R-32 и покрива изискванията на F-GAS за намаляване на глобалното затопляне. Тя се грижи не само за вашия комфорт, но и за околната среда.

Вярваме, че сами се убедихте в предимствата на подовите климатици, именно благодарение на инверторния RAS-B10U2FVG-E1 / RAS-10J2AVSG-E* от серията Bi-flow.

Дългосрочна инвестиция

Дългосрочната инвестиция в тях си струва – те ще Ви помогнат да спестите и от сметките си за електроенергия.

Не губете време, вижте нашето предложение за Toshiba RAS-2M18U2AVG-E в сайта на Белани Клима сега на ексклузивна цена!

Още интересни статии можете да видите в блога на сайта на Белани 84 ЕООД.

Продължавайте да ни следите, за да се информирате за всичко, което Ви интересува!