В забързаното ни ежедневие е важно да се улесним, колкото можем – на помощ ни идва най-новата серия на Hitachi – airHome 400. Ние от Белани Клима искаме да се погрижим за комфорта Ви – с „умният“ Hitachi няма да Ви се налага да мислете за отоплението и охлаждането на дома.

Приложението airClaud Home

Чрез приложението airClaud Home, климатикът автоматично регулира температурата, когато пристигнете вкъщи или напускате къщата. Само трябва да настроите профила си за информираност за местоположение и температура , а вашият Hitachi ще се погрижи за останалото. Следенето на разходите за енергия става все по-лесно от всякога – свързвате се с вашия интелигентен високоговорител и можете да използвате функциите за седмичен график и таймер, за да видите каква е изразходваната енергия от интегрирания оценител на енергийните разходи.

Функцията FrostWash

С ежедневната употреба на климатика, могат да се натрупат значително количество прах и мръсотия. От Hitachi airHome 400 са помислили и за това с функцията FrostWash , която помага за поддържането и производителността на климатика за години напред. Технологията е създадена, така че да замразява праха и мръсотията, след което ги нагрява и измива. Системите с FrostWash са 3 пъти по-добри в поддържането на ефективността на въздушния поток от тези без тази технология. Системата охлажда топлообменника до -15 ° C, образувайки тънък слой лед от влагата във въздуха. Докато се образува лед, улавя и частиците прах и бактерии от топлообменника и ги задържа. Комбинирайки до 3 различни технологии за пречистване на въздуха, климатикът автоматично премахва до 99% от вирусите и замърсителите.

Технологията Constant Power

Това не е всичко – моделът притежава и технологията Constant Power, която благодарение на повишената ефективност на компресора и топлообменника, прецизно управлява мощността на климатика. Чрез нея постига и 100% отдавана мощност в режим отопление при - 15 ° C температура на околната среда.

Системата SafeGuard

И последно, но не и по важност - новата серия на Hitachi притежава и уникалната система SafeGuard . Комбинирайки електрически и механични системи за защита на външното тяло от екстремни атмосферни влияния и колебанията на напрежението, климатикът е и стрес-тестван на топлинен и хладилен шок, екстремна влажност и други различни метеорологични условия

Несъмнено от Hitachi са надминали себе си с най-новото си предложение – с помощта на умният климатик няма да Ви се налага да мислите нито за отопление, нито за охлаждането на дома.

AirHome 400 е климатикът, който се грижи за Вас и семейство Ви, почиствайки и поддържайки се година след година.

Не губете време, възползвайте се още сега и улеснете себе си – в сайта на Белани Клима ще намерите HITACHI AIRHOME 400 на ексклузивна цена!

Още интересни статии можете да видите в блога на сайта на Белани 84 ЕООД.

Продължавайте да ни следите, за да се информирате за всичко, което Ви интересува!