Въпреки трудностите, които светът преживява от началото на 2020 г, в здравословен и икономически план, Белани Клима успя да се задържи над повърхността и да запази своя екип от професионалисти! Създателите на компанията Анета Антонова и инж. Велко Велев - винаги позитивни и с много ентусиазъм продължиха усилена работа, което стимулираше служителите да дават всичко от себе си при изпълнението на своите задължения. Доволните ни клиенти от своя страна, останаха най-голямата опора и двигател на фирмата да продължава да прави това, което прави най-добре – да доставя качество, без аналог! Сърдечно благодарим!

„Миналата седмица си закупих климатик от фирма Белани и останахме много доволни цялото семейство. Първо ни направи огромно впечатление вниманието , което ни обърнаха и ни обясниха кой климатик е най-подходящ и изгоден за нас, а след това момчетата които дойдоха да монтират самия климатик бяха също толкова внимателни и отзивчиви. А най-вече ни очарова бързината и точността с която изпълниха поръчката ни, а след монтажа момчетата си почистиха всичко, което направо ни срази. Никоя фирма, след себе си , след монтаж не си прави труда да почисти, а те го направиха. Благодарим Ви !!! Не бихме се поколебали да дойдем в бъдеще отново при Вас! Пожелаваме Ви много фирмен успех и куп доволни клиенти, като нас! (smiley)“ – Никола Николов

„Здравейте! Искам да споделя, че аз доста се колебаех преди да се реша да си закупя нов климатик. Накрая се реших и почнах да обикалям различни сайтове и да им пиша... честно да си призная, доста пъти досаждах на тези хора и по телефона и в сайта, но все нещо бях забравила да попитам или не ми беше ясно. Като гледам коментара преди мен се престраших и аз да драсна някой и друг ред и да им Благодаря сърдечно за вниманието и разбирането , с което подходиха към моята ситуация. Искрени благодарности и на специалистите, които имат и инженера, който ми обясни всичко, което ме интересуваше и което не разбирах. Климатика ми работи перфектно и всеки път, когато го погледна се сещам за вашата фирма и колко любезни бяхте целия екип с мен. Благодаря ви и аз като предишния клиент ви пожелавам много успехи и винаги да сте така отзивчиви!“ – Кристина Димитрова

С днешната ни статия искаме да Ви представим топ 5 на най-продаваните климатици до момента, с което ще се опитаме да Ви насочим към някои от най-добрите ни климатизатори, отговарящи на отлично качество и достъпни цени!

NIPPON KFR 14DC ECO POWERFUL, 32 Климатикът разполага с иновативна технология, стилен дизайн, безшумна работа и висока ефективност. С грижа за околната среда, инверторните климатици Nippon KFR ECO POWERFUL използват най-новия хладилен агент R32 и покриват изискванията на F-Gas за намаляване на глобалното затопляне. Повече за уреда можете да прочетете в страницата на Белани Клима.

ИВЕРТОРЕН КЛИМАТИК DAIKIN SENSIRA FTXC35B/RXC35B Климатикът е от новата бюджетна серия на Daikin и е пригоден да се погрижи за Вашия комфорт, предоставяйки всички необходими Ви функции. Свежият въздух и ниските шумови нива са само част от допълните предимства на този климатик! Повече можете да прочетете на страницата на Белани Клима.

ИНВЕРТОРЕН КЛИМАТИК LG STANDARD WIN S12EW.NSJ/S12EW.UA3 (WI-FI), 12000 BTU, КЛАС А++ - Тънкият и модерен дизайн на климатика улеснява монтажа и удобното почистване, с плъзгащия се EZ филтър. Освен това, големият скрит дисплей е перфектен за удобна проверка на показанията за енергията. Повече можете да прочетете на страницата на Белани Клима.

AUX ASW-H12B4/FZR3DI-EUКлиматикът е с изискан интериорен дизайн, с цел отличен въздушен поток в пространството. Заедно с високия външен блок, предлага висока ефективност на отопление и охлаждане, поддържайки консумацията на много ниски нива според класификацията на енергийния клас А++/А+. Повече можете да прочетете на страницата на Белани Клима.

ИНВЕРТОРЕН КЛИМАТИК GREE GWH12ACC/K6DNA1DКлиматикът разполага с изключително елегантен дизайн, подходящ за всеки модерен дом или офис, а вграденият Wi – Fi модул Ви позволява да контролирате климатика от разстояние. С него ще постигнете перфектна температура през всеки сезон, по-чист въздух, благодарение на вградения йонизатор, а ниските нива на шум ще допринесат за още по-големия комфорт във Вашия дом или офис. Можете да прочетете повече на страницата на Белани Клима.

Надяваме се и днешната статия да Ви е била полезна! Уверено продължаваме да работим за Вас – нашите текущи и бъдещи клиенти!

Продължавайте да следите Блога ни, за да се информирате за всичко онова, което Ви интересува!