Определено стилният и издържан европейски дизайн на инверторния климатик Mitsubishi Heavy Industries от серията „Premium“ е това, което го отличава от всички останали на пазара.


Можете да го намерите в три различни цвята - Pure White, Titanium и контрастния Black & White. Дизайнът е дело на италианското студио за индустриален дизайн Tensa srl в Милано, проектиран, така че успешно да изпълни всички европейски изисквания.


Освен изключителен дизайн, моделът Mitsubishi Heavy Industries ще Ви осигури и максимален комфорт и удобство, както и много ниски нива на шум.


Благодарение на режима 3D auto контролът на въздушната струя се превръща в детска игра, тъй като се извършва от един вертикален мотор и два хоризонтални, действащи като едно цяло. По този начин се извършва равномерно разпределяне на въздушния поток, чрез който се създават най-оптималните температурни условия.


Друга изключително удобна опция е и приложението airconwithme®, позволяваща лесен и интуитивен Wi-Fi AC контрол от всяко място чрез вашия смартфон или таблет.


Можете да се възползвате от опцията седмичен таймер, през която можете да зададете до 28 програми на седмица и 4 такива с таймер за включване и изключване за всеки ден от седмицата.


От Mitsubishi са помислили и от еко гледна точка - серия Premium са с фреон R32, което ги прави по-екологични и с до 5% по-ефективни, в сравнение с моделите с фреон R410A.


Вградените им филтри защитават домът Ви от натрупващите се алергени, полени и паразити, разнасяни от домашните любимци, убиват всички бактерии и вирус на база специалното съединение ензим-урея. Постигането на чист и свеж въздух в помещенията е успешна мисия, благодарение на Premium модела!


Надяваме се, че сами се убедихте в качествата Mitsubishi Heavy Industries от серията „Premium“ – подарете си дизайн, неподвластен на времето, подходящ и за най-изискания вкус!

Още интересни статии можете да видите в блога на сайта на Белани 84 ЕООД.

Продължавайте да ни следите, за да се информирате за всичко, което Ви интересува!