Климатиците се променят и модернизират спрямо средата. Все по-често се произвеждат нови функционалности, които улесняват домакинствата. Повече се набляга на идеята за по-чиста околна среда, по-малко замърсяване, затова огромните производители започнаха преди години да предлагат все повече и повече удобства за своите клиенти, Това направиха и от LG, чрез добавяне на UV nano функцията в системата PuriAir, която през 2021 година ще присъства в серията Artcool и Deluxe.

Системата за пречистване, с която климатиците са оборудвани ще се състои от 4 основни компонента:
1. Филтър за груб прах
Филтърът улавя едрите прахови частици и не позволява на мръсния въздух да навлезе навътре в тялото на климатика.
2. Авто почистване
Изсушава топлообменника на климатика и така предотвратява от замърсяване.
3. Стерилизация UV NANO
Предотвратява образуването на бактерии по вентилатора намалявайки тяхната концентрация с 99.99% .
4. Стерилизация с Plasmaster Йонизатор
Елиминира вредните вируси до 99%, намалява бактериите във въздуха до над 99.9% .

Моделите, в които първо LG ще наложи тази UV NANO функция са:

LG ARTCOOL MIRROR/ BLACK

Климатикът LG ARTCOOL  е създаден с идеята да допълни Вашия първокласен и стилен живот. Неговият минималистичен и есенциален външен вид ще се впише във всякакви домашни интериорни решения. Огледалното черно стъкло отразява околното пространство за да акцентира и подчертае уникалното съчетание. Artcool придава трайно впечетление благодарение на качеството и солидността на материала, от който е направен.

LG DELUXE


Климатикът LG DELUXE е интелигентно решение за Вашия дом. В него са съчетани функционалности, които можете лесно да контролирате през Вашия смартфон. Изключителният изчистен дизайн го прави подходящ за всяко помещение.

Може да разгледате климатиците на LG в нашия шоурум на ул. Царевец №25 в град Пловдив.


 За още интересни статии, можете да научите в блога на сайта на Белани 84 ЕООД! Продължавайте да ни следите, за да се информирате за всичко онова, което Ви интересува!