Menu
Your Cart

Ексклузивна отстъпка до края на месеца от 9% при онлайн покупка  (не важи за активните вече промоции)!!!

Позвънете: 0876 52 84 91

Alfaplam

ПЕЛЕТЕН КОТЕЛ ALFAPLAM COMMO COMPACT  23 ПЕЛЕТЕН КОТЕЛ ALFAPLAM COMMO COMPACT  23
По запитване
Марка: Alfaplam Модел: COMMO COMPACT 23
Пелетен котел Commo Compact 23 kw за етажно отопление с хармонични размери и компактен дизайн , подходящ за позициониране както в мазета ,така и в жилищни помещения.Високото ниво на автоматизация и продължителната автономна работа дава възможност за максимално удобство при употреба...
0.00лв.
Без данък:0.00лв.
ПЕЛЕТЕН КОТЕЛ ALFAPLAM COMMO COMPACT 32 ПЕЛЕТЕН КОТЕЛ ALFAPLAM COMMO COMPACT 32
По запитване
Марка: Alfaplam Модел: COMMO COMPACT 32
Пелетен котел от серията ALFAPLAM  COMMO COMPACT със значително увеличена топлинна мощност 32 kw, - Топлоизолацията на вратата чрез четворна вермикулитна плоча, както и допълнителната топлоизолация на самия котел от минерална вата намалява топлинната емисия в помещението и увеличава коефициента..
0.00лв.
Без данък:0.00лв.
ПЕЛЕТЕН КОТЕЛ ALFAPLAM COMMO COMPACT 37 ПЕЛЕТЕН КОТЕЛ ALFAPLAM COMMO COMPACT 37
По запитване
Марка: Alfaplam Модел: COMMO COMPACT 37
Пелетен котел от серията COMMO COMPACT със значително увеличена топлинна мощност 37 kw, - Топлоизолацията на вратата чрез четворна вермикулитна плоча, както и допълнителната топлоизолация на самия котел от минерална вата намалява топлинната емисия в помещението и увеличава коефициента на икономия на..
0.00лв.
Без данък:0.00лв.
ПЕЛЕТЕН КОТЕЛ ALFAPLAM GRANDE 28 ПЕЛЕТЕН КОТЕЛ ALFAPLAM GRANDE 28
По запитване
Марка: Alfaplam Модел: GRANDE 28
Пелетен Димогарен Котел 28 kw подходящ за отопление на пространства до 280 кв.м. Снабден с турболаторна система на димогарните тръби с функция за периодично почистване и увеличаване на ефективността .Резервоар за Пелети 200 кг осигуряващ дълга автономност на работа с едно зареждане и почистване. Сам..
0.00лв.
Без данък:0.00лв.
ПЕЛЕТЕН КОТЕЛ ALFAPLAM GRANDE 37 ПЕЛЕТЕН КОТЕЛ ALFAPLAM GRANDE 37
По запитване
Марка: Alfaplam Модел: GRANDE 37
Пелетен димогарен котел GRANDE 37 kw от ALFAPLAM A.D. ,напълно автоматизиран с изключително дълга автономия на работа без зареждане и почистване.Корпусът на котела е изработен от най-високо качественa котелна стомана, защитена с боя и лак, устойчива на високи температурни влияния. -Стоманена Врата ..
0.00лв.
Без данък:0.00лв.
ПЕЛЕТНА КАМИНА  СУХА ALFAPLAM Luca S ПЕЛЕТНА КАМИНА  СУХА ALFAPLAM Luca S
По запитване
Марка: Alfaplam Модел: LUCA S*
Пелетна Камина СУХА ALFAPLAM Luca S  с изчистен дизайн ,която се предлага в няколко цвята. Идеално решение за отопление на по-малки жилищни единици.Чрез прилагане на модерни технологии се постига максимален комфорт при употреба. - Корпусът е изработен от качествен метал и стоманена врата. Стран..
0.00лв.
Без данък:0.00лв.
ПЕЛЕТНА КАМИНА СУХА ALFAPLAM  LUCA R ПЕЛЕТНА КАМИНА СУХА ALFAPLAM  LUCA R
По запитване
Марка: Alfaplam Модел: Luca R
Пелетна Камина ALFAPLAM   СУХА LUCA R  с изчистен дизайн ,която се предлага в няколко цвята. Идеално решение за отопление на по-малки жилищни единици.Чрез прилагане на модерни технологии се постига максимален комфорт при употреба. - Корпусът е изработен от качествен метал и стоманена ..
0.00лв.
Без данък:0.00лв.
ПЕЛЕТНА КАМИНА ALFAPLAM XILA AIR ПЕЛЕТНА КАМИНА ALFAPLAM XILA AIR
По запитване
Марка: Alfaplam Модел: XILA AIR
Пелетна камина ALFAPLAM  XILA AIR с изключително модерен дизайн . Панелите и вратата на камината са изработени от висококачествена стомана, която е защитена от термична боя и лак устойчива на високи температури.  Горивната камера на камината е изработена от специален чугун, устойчив на вис..
0.00лв.
Без данък:0.00лв.
ПЕЛЕТНА КАМИНА ALFAPLAM FORMA EASY
По запитване
Марка: Alfaplam Модел: FORMA EASY
Пелетната камина ALFAPLAM  CALUX FORMA e с иновативен и елегантен дизайн и се предлага в няколко цвята. Тя се отличава с висока надеждност и конкурентна цена. Отоплението на пелети е екологично, чисто и предоставя неповторим комфорт с уют във всеки един дом. Пелетна камина FORMA е подхо..
0.00лв.
Без данък:0.00лв.
Марка: Alfaplam Модел: COMMO 15
Камината с водна риза COMMO 15 е компактен и модерен начин за отопление, който внася топлина и уют във Вашия дом. Поради икономичния и чист начин на отопление, пелетните камини стават все по-популярни във всяко домакинство. Камините Commo са екологично отопление предлагано от сръбската фирма с дълго..
3,090.00лв.
Без данък:3,090.00лв.
ПЕЛЕТНА КАМИНА С ВОДНА РИЗА ALFAPLAM DINO 17 ПЕЛЕТНА КАМИНА С ВОДНА РИЗА ALFAPLAM DINO 17
По запитване
Марка: Alfaplam Модел: DINO 17
Пелетна камина ALFAPLAM  DINO 17 kw - за етажно отопление с изключителен дизайн и най-съвременен процес за контрол на горенето.Характеризира се с най-висока степен на ефективност и безопасност. Вграден дебитомер и втори горивен вентилатор на входящият въздушен поток.Турболаторни спирали в димог..
0.00лв.
Без данък:0.00лв.
ПЕЛЕТНА КАМИНА С ВОДНА РИЗА ALFAPLAM  COMMO 15 ЧЕРВЕНА
По запитване
Марка: Alfaplam Модел: COMMO 15
Пелетнатa  камина с водна риза  ALFAPLAM   COMMO 15 със стандартна мощност e  за средно големи жилищни пространства. Изключително качество и дизайн. Tихата работа и запазванетo нa  чистотата на въздуха в жилищната среда са доказани факти. Предлага се в няколко цвята. Мн..
3,090.00лв.
Без данък:3,090.00лв.
Показани 1 от 12 | 26 (3 Страници)
Този сайт използва бисквитки, за да Ви улесни при търсене. Научете повече за това как Google използва бисквитките тук.