Menu
Your Cart

Вентилаторен конвектор Innova Airleaf SL 200

Вентилаторен конвектор Innova Airleaf SL 200
Вентилаторен конвектор Innova Airleaf SL 200
BGtop

  • Наличност: В наличност
  • Модел: SL200
Продадени продукти 0
Прегледи на продукта 892
839.00 лв.
Купи сега

Вентилаторен конвектор за инсталация, работеща с вода


Вентилаторни конвектори Innova са предназначени да работят в система с източник: термопомпа, пелетен котел, газов котел и котел на твърдо гориво. Конвекторите не могат да работят самостоятелно.


Решение и за отопление и за охлаждане


Когато вентилаторният конвектор е свързан с термопомпена система може да се използва ефективно за отопление през зимата и охлаждане през лятото.


Произведен в Италия


Уредът е изцяло проектиран и произведен в Италия. Красив и изчистен дизайн, отразяващ италианската визия за елегантност и стил. Моделът се предлага в 2 цвята: напълно бял (RAL 9003) и сребрист.


Най-тънкият!


Конвекторите Innova са с дебелина само 129мм - това са най-тънките вентилаторни уреди на пазара. Това е постигнато благодарение на иновативния дизайн. Изключително елегантен уред, сливащ се с интериора.


Технология


Вентилаторните конвектори Innova са оборудвани с DC инверторна технология от последно поколение, регулирана от PWM (Pulse Width Modulation). Това прецизно и високотехнологично управление елиминира вибрациите, намалява консумацията на енергия с 30% до 50% и повишава на възможността за модулация на вентилатора (от 10% до 100% максимална скорост на вентилатора).


Вентилатор


Вентилаторът е тангенциален, с асиметрични ламели, а топлообменникът е с голяма повърхност, което позволява достигането на висок дебит при малък спад в налягането и ниски нива на шум.


Скоростта на вентилатора не е с фиксирани степени, а с продължителна модулация на базата на пропорционална интегрална логика, с цел да бъдат минимизирани шума и нежеланите въздушни течения в помещението.


Икономичност


Постигнатата енергийна ефективност е изключително висока, при консумация на енергия от само няколко вата.


Управление


Управлението Control Touch на Innova е изключително лесно и интуитивно за работа. Допълва ефективността на DC инверторното управление. Системата за управление PID logic осигурява пълна модулация на скоростта на вентилатора.


Конденз


Външният диаметър на изпускателния отвор на кондензната тръба е 15 мм.


Свързване


Моделът е със стандартни леви изводи. При необходимост може да се свърже от дясно чрез свързаващия комплект BB0646II, който се закупува допълнително.

Технически характеристики:
Отоплителна мощност при 50°C на входящата вода (kW)1.09
Охладителна мощност (kW)0.83
Дебит на въздуха (m³/h)162
Ниво на звуково налягане dB(A)24.2 - 33.2 - 39.4
Консумирана мощност (kW)11.90
ПроизходИталия
Тегло (кг.)17
Размери (Ш х В х Д) (mm)735 x 579 x 129

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър